x niin kuin rasti.

Ta-daa! Joulukalenterin viimeinen luukku! On jouluaatto ja saan piirtää rastin ”joulukalenteri tehty”-ruutuun! Viimeisimmässä tilkkupeittoaihiossanikin on rastikuvioiset blokit, ja toiseenkin ”tehty”-ruutuun voi piirtää rastin, sillä tilkkupinta on yhtenä kappaleena:


Vielä tarvitsen taustakappaleen, jotta voin viedä työni mestaritikkaaja Soilelle Töölön Tilkkupajaan. Jaa-a, millaisenkohan tikkauskuvion valitsen tälle peitolleni?


Teille joulukalenterin seuraajille en kirjoita rastia, vaan täyden kympin! Olette seuranneet kirjoituksiani todella tiiviisti, ainakin jos blogini kävijätilastoihin on uskominen. Vaikka välillä tuntuu, että bloggaaminen on katoavaa perinnettä, niin tässä kuussa Tilkunviilaaja-blogi sai enemmän käyntejä kuin koskaan aiemmin.

Kiitän joulukalenterikirjotusteni lukijoita! Tällä kuusityynyjen rivillä toivotan hyvää joulua kaikille!


Ja huh, taidan nyt pitää lyhyen tauon! Ryhdyin mittavaan tehtävääni tietenkin juuri vuoden kiireisimpään aikaan! Kokeilen nyt, ehtisinkö joulunpyhinä ommella vielä ne kaksi keskeneräisinä pintoina oleilevaa pussukka-aihiota kokoon, tämän vuoden viimeisiksi valmiiksi pussukoiksi.

Palaan blogiin viimeistään vuoden 2017 viimeisenä päivänä, jolloin tarjoilen perinteisen tilkkuvuoden yhteenvedon.

Hyvää joulua!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Joulu on saapunut, ollut mukava seurata vinkkejäsi, tottunut ompelijakin löytää jotain uutta. Mukavaa joulun aikaa, levätään ja mietitään seuraavia töitä. Raita
Tarja sanoi…
Ihania töitä. Nuo kuusityynyt on mahtavat!
Hyvää joulua!
FlashinScissors sanoi…
Your quilt looks gorgeous, all those lovely colours!
Cute Christmas cushions too!
Wishing you a wonderful Christmas holiday!
Hugs,
Barbara xx
Irma sanoi…
Kiitos mielenkiintoisesta kalenterista, kiva oli seurata mitä keksit kirjaimista:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.