u niin kuin ufo.

Ei; en ole siirtymässä uuteen aiheeseen, vaikka von Dänikenin kirjoja olenkin lukenut! Tilkkuharrastukseen yhdistettynä ufo on englanninkielisiin sanoihin UnFinished Objects perustuva, keskeneräisistä töistä (erityisesti tilkkutöistä) käytetty nimitys.

Uusin ja kenties vähiten keskeneräisin on tämä rastiblokeista rakentuva tilkkutyöni:


Kuvassa työ ei näytä olevan kovin lähellä valmista...

Ompelin ruksit Island Batiksin kauniista kaitalepakkauksesta, jonka ostin Töölön Tilkkupajasta. Rastien taustalla on harmaan eri tummuusasteita. Enemmänkin sävyjä olisi voinut olla, mutta tämän enempiä harmaita ei varastoista löytynyt.


Tästä blogikirjoituksesta löytyy kuvaus siitä, miten ompelin rastiblokkini.

Minulla on myös ollut kauan aikaa kesken kaksi pinkki-oranssi-ruskeaa tilkkutyötä. Seuraava on edennyt pidemmälle, mutta jostain syystä ei ole valmistunut. Nykäisen koneeni käyntiin aika ajoin ja ompelen muutaman blokin lisää, mutta vieläkään niitä ei ole tarpeeksi.


Sitten toinen pinkki-oranssi ja ruskea työ! Muistan innostuneeni väriyhdistelmästä nähtyäni sen väriset valot jonkun mahtipontisen musiikkiesiintyjän lavashow’ssa (näin blogikirjoituksestani, että valot olivat American Idols -ohjelmassa). Blokkeja on näköjään valmiina 27 kappaletta, mutta niistä ei pysty kokoamaan kuin ehkä nuken peiton.


Ajattelinkin, että sitten jos uudempi ruskea-pinkki työ valmistuu, ompelen nuo toiset ruskea-pinkit blokit sen taustakappaleeseen.

Voiko tämä olla totta? Eikö minulla ole tämän useampaa keskeneräistä eli ufoa kaapissa? Johan nyt jotakin! Tästä tuli paljon lyhyempi kirjoitus kuin olin ajatellut, mutta ei voi mitään! Lyhyt ufolista on parempi kuin pitkä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.