Monday, 24 August 2015

vielä yksi nimipäivälahja.

Olen mukana kivassa kangasvaihtosysteemissä, jonka Tiinatei järjesti. Kerroin nimipäivälahjoistani tässä blogiviestissä ja hyvä olikin, että kerroin. Yksi kangasvaihtolaisista nimittäin huomasi, etten maininnut hänen lähetystään lainkaan.

En nimittäin ollut saanut sitä. On kummallista, että postia vielä näinä aikoina katoaa!

Mielestäni sain yllin kyllin kangaslahjoja enkä edes tajunnut yhden puuttuneen. Eikä se enää puutukaan. Paula lähetti minulle uuden nimpparilahjan:


Hieman syksyisemmän sävyinen upea paketti, joka sopii hyvin elokuuhun. Heinäkuussa, vaikka sitten loppupuolellakin, tällainen voisi herättää liikaa haikeutta. Mutta näin kuukautta myöhemmin paketti on sopiva kuin mikä! Kiitos, Paula – ja kiitos vielä kerran kaikille muillekin kangasvaihtolaisille!

2 comments:

PikkuBertta said...

Noistapa on taas kiva keksiä uutta ompelemista....tiedustelisin,tillaatko sinä jostain tilkkutöihisi kankaita ja sellaisia valmiiksi leikattuja paloja ja rullia ,mitä joissain ulkolaisissa videoissa näkyy...esim.Jenny Doan käyttää töissään niitä...videoita löytyy you tubesta...olen nimittäin nyt vähän opiskellut tilkkutyötekniikoita ja hommannut jo alusen ja leikkurin kankaiden leikkuuseen....siitä tulikin mieleen...kuinka sinä teet isosta kangaspalasta vaikka 25cm leveää suikaletta....
Nää kysymykset on varmaan tyhmiä ,mut minulle tärkeitä....Kiitos jos jaksat vastata.

Tilkunviilaaja said...

Vastaan paremmin pian blogiviestissä! Lyhyesti vastaan, etten osta valmiiksi leikattuja. Leikkaan kankaistani kun raaskin ;-)
Eivät olleet tyhmiä kysymyksiä! Ja hyvä, että ostit leikkurin ja alustan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails