kotona!

Hyvää naistenpäivää ja terveisiä etelämmästä! Tällaisessa paikassa olin viime viikolla:


Nyt olen taas kotona!

Käsityörintama on kärsinyt matkastani: jouduin siellä keskittymään aivan muihin puuhiin, ja ennen matkaa tein kaikenlaisia valmisteluja.

Palattuani tein ensimmäiseksi edelleen jotain aivan muuta, vaikka sekin käsityötä. Lyhensin ystävälle hänen mekkonsa.


Kuvaa varten ei todellakaan ole lavastettu, kuten ehkä huomaattekin. Mallinukke seisoo keskellä lattiaa – törs – ja takana on petivaatteiden vaihto meneillään. Halusin kuitenkin näyttää, että näin sitä taas ommellaan.

Seuraavaksi olisin voinut tarttua tilkkutöihin, mutta voi voi, vielä oli matkavelvollisuuksia tekemättä:  


Lesoilen vähän: onnistuin mahduttamaan tähän pieneen lentolaukkuun kolme paria kenkiä ja kolme eri vaatekertaa plus muutaman muun tarpeellisen tavaran. Tavarat täytyi kuitenkin purkaa, että laukun sai pois sommittelulattialta, jota tarvitaan seuraavaan palapelipeiton vaiheeseen.

Palapeli on koottu, paitsi juuri eilen huomasin, että yhdestä keskellä olevasta palasta puuttuu vielä nirkko. Kaikki muut olin huomannut, mutta yksi puuttui!

Erillisinä olleet palat on kuitenkin ommeltu yhteen ja nyt leikkaan mustat kaitaleet palapelin ympärille. Tarvitsen kaiken mahdollisen lattia-alan. Haluan saada mustat kaitaleet kiinni, jotta minun on helpompi laskeskella, millaiset punaiset nirkot palapeliin vielä tarvitaan. Vasta kun se asia on selvillä, palaan punaisten jäännöspalaneliöitteni pariin.

Kommentit

Marle sanoi…
Tervetuoloa takaisin! AIka reippaasti olet heti tarttunut hommiin.
Lea P sanoi…
Ihanat kiemuratikkaukset tuossa laukussa matkurissasi. Ei varmaan ollut helpoimpia lyhennyshommia tuo sifonki.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.