mitä ajattelin tänään vuosia sitten?

Viisi vuotta sitten onnistuin kirjoittamaan helmikuussa vain seitsemän blogikirjoitusta. 25. päivän tienoilta lähin postaukseni oli maaliskuun ensimmäiseltä, ja myös mainitsen kirjoituksessani, että olen tuolloin elänyt bloggaamisen kannalta katastrofaalista aikaa. Kokosin yhä tilkkuseinävaatetta, jota tarjosin lopulta FinnQuiltille kansainväliseen näyttelyyn lähetettäväksi.



Esittelin samassa postauksessani myös paria kangasostosta. Tukholmasta ostamastani kankaasta en osannut sanoa, oliko se hieno vai ruma. Päättäkää itse!

Ja "jakkukangas" odottaa edelleen jakkuuntumista. Mahtaako kangasta enää edes olla tarpeeksi, sillä taivuin ompelemaan siitä hameen (jonka vuori on hivenen liian pitkä ja odottaa edelleen lyhentämistä, jotta hametta voisi käyttää).

Vuonna 2011 en varmaan ollut saanut oikein mitään valmiiksi helmikuun lopulla. Näihin aikoihin esittelin matkustavaa Tilkkupantteri-vetoketjupussukkaa ja tätä edellinen postaukseni oli 20. päivältä. (Tuon kirjoitukseni nimikin oli kuvaavasti ”ei mitään valmista”.) Onneksi tämän vuoden helmikuu on ollut toista maata!

Kolme vuotta sitten esittelin blogikirjoituksessani käsin ompelemaani paper-piecing –tuotosta. Tuo tilkku on edelleen tilkkuna eikä sille ole syntynyt kavereitakaan. Samassa kirjoituksessa näyttämäni musta-valkoisen tilkkupinnan sentään ahersin urheasti Liisa-tilkkulaukuksi asti.



Vuoden 2013 helmikuun 24. päivänä paljastin hyödyllisimmät värioppini. Tutustu postaukseeni, niin opit samalla, miksi annoin esimerkkityölleni nimen ”Uhrauksia”. Missähän se mahtaa tätä nykyä olla? En ole nähnyt sitä aikoihin.

Viime vuoden helmikuun lopulla blogikirjoitukseni ei ollut mainos, vaikka ensimmäisestä kuvasta olisi saattanut niin päätellä. Olin aloittamassa inspiroivaa solmiotilkkutyöurakkaa, joka huipentui toukokuun Lions-tapahtumaan. Kalaasit-tilkkutyö oli vuoden 2014 toukokuussa tapahtuman arpajaisten päävoittona.

Minulla on vaikka kuinka paljon solmioita yhä jäljellä. Pitäisikö ommella niistä vielä toinenkin tilkkutyö? Tai viisi?

Kommentit

Heidi sanoi…
Heipparallaa

Kauanko kestää koneessasi, että se on virtanapin painalluksesta ompeluvalmis? Epäilen että joku on vikana kun aika on venähtänyt niin pitkäksi.
Tilkunviilaaja sanoi…
Koneeni käynnistyy noin 30 sekunnissa kun virtanappia on painanut. Käynnistyminen kestää hetken, koska koneessa on tietokone.
Jutta sanoi…
Nice bag!
I do not Speak Finnisch and my English is so bad - i love looking for your pictures.
Greatings from Germany
Faulengraben near Kiel
Jutta
Heidi sanoi…
Niin, ootko kattonu sen ajan kellosta? Koneestani hajosi näytön joku mikä lie kortti ja se vaihdettiin, tuntuu että käynnistysaika ois nyt pidempi.
Tilkunviilaaja sanoi…
Kun olit kysynyt tätä, kokeilin ja katsoin kellosta. 30 sekuntia tai niillä main. Tuntuu välillä pitkältä ajalta!
Heidi sanoi…
No on se sitten samaa luokkaa. Kiitos.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.