Thursday, 16 October 2014

traktorinjäljet tikattu.

Käytin traktorinjälkikuvioisen tilkkupintani tikattavana Soilella Töölön Tilkkupajassa ja niin sai tilkkupeitto luonnetta!


Tilkkupinnan värikkyys ei täydellisesti erotu kuvassa, vaan sävyt heittävät liikaa siniseen, mutta jonkunlaisen käsityksen tästä ehkä saa.

Huh! Hienoa, että sain tilkkupeittoni tähän malliin aika nopeasti. Aloittaessani minua vähän epäilytti, saanko tästä valmista, mutta nyt näyttää lupaavalta.

Taustakappaleeseen valitsemani kangas oli vähän liian kapea ja lyhyt, joten sitä piti jatkaa. Tein jatkopalatkin tilkkutyönä:


Valitsimme Soilen kanssa tikkauskuvioksi ”Baptist Fan” –mallin. Viuhkat kulkevat tietysti ylöspäin kaarella eivätkä alaspäin kuten kuvassani, mutta satuin ottamaan kuvan tästä suunnasta.

Tässä kuvassa viuhkat ovat sentään oikein päin:


Kävin hakemassa tikatun työni Soilelta tänään, joten työssä ei tietenkään ole vielä kanttausta. Nimi sillä kuitenkin jo on, mutta paljastan sen vasta kun julkaisen tästä valmistujaiskuvat.

8 comments:

Soile Kivinen said...

Tikkausmalli oli varma klassikko, joka näyttää aina rauhalliselta ja tyylikkäältä. Sopii melkein kaikkiin töihin. Tikkausjälki on tasainen ja pyöreä muoto pehmentää traktorin runtelemaa maata.

Anita said...

Ei muuta osaa sanoa kuin että ihan mahdottoman komea peitto!

Irma said...

Tämä on kiva, niinkuin monet muutkin työsi. Kauempaa katsottuna nuo kuviot tulevat vielä paremmin näkyviin ja esille:)

Hieno tar said...

Nohevaa toimintaa! Tuntuu että vasta aloitit ja jo nyt tikattukin. Upea peitto!

Tilkku & Tilkku said...

Nopeaa toimintaa. Peitto on upea, tykkään väreistä. Taustapuolikin on niin komea, että ei ole väliä, kumpi puoli on päällä.

tarja rakel said...

On todella upea peitto. Ihan on traktorin ptörän jäljet

Saija said...

Tykkään mallista, kivalla tavalla erilainen, moderni. Traktori on peruutellut ees sun taas...

Maijan juttuja said...

Hieno. Tykkään tästä mallista, tähän saa upotettua jäännöskaitaleitakin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails