Monday, 6 January 2014

valmista ja keskeneräistä.

Ompelin yhteensä 72 tilkkublokkia jäännöspaloistani. Paloja jäi vielä vaikka kuinka paljon! Tähän projektiin en kuitenkaan tarvitse enempää blokkeja.
Harkitsin siirtymistä pienempien jäännöspalaneliöiden pariin, koska tilkkuja riitti ja riitti, mutta velvollisuus kutsui. Leikkasin ja ompelin sen sijaan reunapaloja geometriseen tilkkupintaani. 

Geometrisen pinnan kehykseksi tulee tällainen liilasävyisistä kankaista ommeltu katkoviiva. Löysin idean Töölön Tilkkupajan Soilelta lainassa olevasta Blocks, Borders, Quilts –kirjasta (kirjoittanut Sunny Steinkuhler) ja ajattelin tämän sopivan geometrisiin blokkeihin hyvin. 


No, sopivuus tai epäsopivuus jää nähtäväksi. Ja toivottavasti musta kankaani riittää.

5 comments:

Soile Kivinen said...

Upeita värejä! Hieno boordi tulee!

Tilkku ja Tilkku said...

Sinullapa onkin oikein hurja vauhti ompelussa. Kauniita blokkeja olet kasannut. Iloiset ja raikkaat värit sopivat oikein hienosti piristämään tätä harmautta.

Lea P said...

Voi kun osais itsekin sommitella tilkut vierekkäin mutta sormi vaan menee suuhun ja rohkeus puuttuu. Tulossa aivan ihana tilkkutyö.

Päivityksiä said...

Hauska katkoviiva, tuo pitää muistaa!

Mari Ohenoja-Miettinen said...

Katkoviiva on minustakin kiva ja tuntuisi sopivan geometriselta. Nurkissa voi tulla haastetta jos haluaa pitää pätkät tasamittaisina. Toivottavasti takapinnallekin jäi geomtrinen blokki. Loppupakka mustaa kangasta oli viimeisin ostokseni Eurokankaasta... Ja se alkaa olla taas loppu. Keskimmäinen tytär sai punamustat (hirsimökki japanilaistyylisen kuvion ympärillä) istuinpäälliset keittiön tuoleihin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails