kumpi on parempi?

Arvelin löytäväni sopivan reunakanttauskankaan helpommin kukkakuviotikattuun säleikkö-/kalterityöhöni, ja noin sen seitsemän kymmenen vaihtoehtoa tarkasteltuani ja hylättyäni kaksi oli loppukilpailussa.


Kumpi on parempi?

Etualan selkeästi sinisempi kuviollinen:


Vai tämä (epätarkassa) kuvassa näkyvä, riemunkirjava kangas?


Vaihtoehdot ovat nämä. Tummansinistä ei kannata ehdottaa, sillä mitään tummansinistä ei ole tarpeeksi, enkä periaatteesta lähde ostoksille, kun lukuisia kelvollisia vaihtoehtoja löytyy kotoa.

Olen kallistumassa sinisävyisen kannalle. Kangas on ollut minulla pitkään, joten siitä on helpompi luopua. Se on myös hillitympi – peiton keskiosassa on niin paljon väriä, ettei kanttauksissa välttämättä tarvita niin paljon lisää.

Toisaalta värikäs kangas sopisi erityisen hyvin Soilen ja minun valitsemaan tikkauslankaan, joka on vaihtuvavärinen puna-kelta-vihreä-sininen. Ihan samoja värejä kuin kankaassa. Silti – se on ehkä minullekin liian värikäs juuri tähän tilkkupeittoon.

Mitä mieltä olet? Kumman valitsisit? Jätä kommentti! (Palkinnoksi saat oikeaan osumisen tunteen, jos valitsen saman kuin sinä. Jos taas valitsen eri kankaan, voit pitää arvostelukykyäsi erityisen hyvänä. ;-)

Kommentit

Saara sanoi…
Sinikuvioisen valitsisin, tulee sopivan rauhallinen vaikutelma.
Tiina sanoi…
Sinisävyinen vaikuttaisi paremmalta.
Lea P sanoi…
Sinistä, sinistä!
*VEKKI* sanoi…
Sinistä ehdotan minäkin. Rauhottaa hieman kirjavuutta.
Tiinatei sanoi…
Samaa mieltä edellisten kanssa - ethän sinä enää voi sitä toista siihen laittaa, kun sinisellä on näin vahva kannatus :D
KahviKaneli sanoi…
Sinistä minäkin ensinäkemältä sanoisin. Mutta, toisaalta tuo toinen voisi antaa vähän särmääkin?
Sininen kyllä heti jotenkin sopi kokonaisuuteen? Mielenkiinnolla odotetaan, että mitä sieltä nyt tulee?

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.