tilkkublokki x ainakin 3

Tilkkukilta Syyrinki päätti kevätkautensa eiliseen kiltailtaan, missä näin ompelemani juoponpolkublokit yhteen ommeltuina.


Olin esitellyt edellisessä kiltaillassa, miten helppoa ja nopeaa näitä tilkkublokkeja on ommella, kun on tutustunut She Can Quilt –blogissa olevaan videoon, (tai tietysti myös kun on nähnyt minun demonstraationi) ja tilkkuystäväni Eija otti ompelemani malliblokit huostaansa.

Näistä tulee ymmärtääkseni pannulappu. Olen otettu, että taitava ja tilkkukilpailuissa palkittu Eija tekee kanssani yhteisen tilkkutyön!

Kiltaillan jälkeen ehdin kotona vielä tasoittaa 10 kolmioneliöblokkia ja ommella niistä lentävän hanhirivin. Yhdistän blokit mustaan, tuijottavasilmäiseen kankaaseen ja teen pitkästä aikaa vetoketjupussukan.


Katsahdin nimittäin blogini sivumarginaalissa näkyvään listaan "Tilkkutyöt ja muut 2013," ja luettelo on lyhyt kuin köyhän talon porsasjono.

Viimeisin "vinoneliöblokkini" on harmaasävyinen:


Olen viime aikoina tarkastellut näitä paloja lähinnä vain neljän sarjoina. Tekisi kovasti mieleni tutkia, millaisia värimaailmoja olen oikeasti toteuttanut blokkeihin ja millaiselta tilkkupinta alkaa näyttää! Mutta palojen levittäminen design-seinälle lattialle vaatii aikaa ja vaivannäköä: ehkä maltan vielä vähäksi aikaa mieleni.

Haluatko tavata?

Syyrinki tilkkuilee julkisesti QIP-päivänä 15.6.2013 klo 12-15 Helsingissä, Risto Rytin muistomerkin lähistöllä Hesperian puistikossa. Samaan aikaan Töölön Tilkkupaja Vänrikki Stoolin kadulla pitää avoimien ovien päivää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.