5 tilkkutyötä, jotka haluaisin tehdä.

Moderni tilkkupeitto on melkein valmis ja nyt onkin aika päättää, mitä seuraavaksi rupean tekemään. Ainakin seuraavat viisi juttua haluaisin jossain vaiheessa toteuttaa.  

1. Kurittomat neliöt. Tykkään neliöistä! Neliöt voisivat välillä olla kurittomampia ja keikkua puolelta toiselle kuten tässä työssä, jonka näin Daisy and Jack -blogin bannerikuvassa:


2. Epätyypilliset hirsimökit. Tässä postauksessa on kuva hirsimökkiaiheisesta kirjasta. Minua kiinnostaakin nyt, miten voisin käyttää hirsimökkiblokkeja tuolla tavalla vinosti ja limittäin aseteltuina.


3. Overnight bag. Ehdottomasti haluan tehdä tilkkutyönä tällaisen overnight- tai viikonloppukassin Oh,Franssonin tapaan.  

4. Ihanat mekot. Tällaisen "ei mitään päällepantavaa" –työn haluaisin tehdä, mutta muotoilisin mekot sutjakkaammiksi kuin Mrs Moen on tehnyt ja toteuttaisin työn varmaan toisenlaiselle taustalle. Ideana kuitenkin samanlainen.


Tässä on viehättävää se, että mekot tuovat mieleen paperinuken vaatteet. Lapsena yksi ehdottomista lempipuuhistani oli piirtää paperinuken vaatteita. En niinkään leikkinyt paperinukeilla, mutta tein valtavan määrän vaatteita niille!

5. Tähtimäinen yllättäjä. Hitsiläinen! Tässä on kiva tähtimäinen kuvio ja paljon tilkkupintaa pienistä paloista. Löysin tämän In Color Order –blogin pitäjän Jenin viikoittaisista suosikeista, mutta tämän on toteuttanut Muriël ja blogannut siitä Hopfaldera-nimisessä (?) blogissaan.
 

Tämä sopisi minulle!

Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Tuon tähtipeiton parissa saisit varmaan aikaa kulumaan. Siinähän on miljoona palaa. Se on kyllä yrittämisen arvoinen.
Irma sanoi…
Kivoja ideoita olet löytänyt:) Yläkuvan vasen on aika mielenkiintoisen näköinen:)
Satu sanoi…
No, voihan tähti! Jos päädyt tekemään tuon tähtipeiton, niin sinun sommittelutaidoilla ja värisilmällä siitä tulee takuuvarmasti UPEA!!! Ja kiitos vinkistä;o)
Tiinatei sanoi…
Kivoja ideoita. Käypä katsomassa Exuberant Color -blogia (linkki blogissani, siellä on pilvin pimein vinksallaan olevia neliöitä ja hirsimökkejäkin. Tykkään kovasti Wandan värimaailmastakin.
leanne sanoi…
Moi - Kiitos paljon vierailevat blogissani :) Olen iloinen, että pidät minun neliöitä peitto otsikossa - oli opetusohjelma että löysin internetistä, mutta en ole varma, jos se siitä nyt!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.