osallistu blogiarvontaan – palkintona pussukka.

Tilkunviilaajan blogiarvonnassa palkintona on itse asiassa kaksikin pussukkaa: toinen arvotaan kaikkien arpalipukkeiden eli kommenttien kesken ja toisen saa oikeimman/parhaan arvauksen tehnyt. Osallistu tämän postauksen ohjeiden mukaan kommentoimalla siihen samaiseen postaukseen!

**Blogiarvonta päättyi 3.11.2012**

Kiva määrä arvauksia ja osallistumisia onkin jo satanut kommenttilaariin. Kommentit ilahduttavat aina! Kaikille kommentoijille ja blogiarvontaan osallistujille tuhannet kiitokset!

Ruskeita 3 x 3 –paloja arvoitukselliseen tilkkupalapeliin on nyt koossa yhteensä 70 kappaletta. Minun pitää koota vielä kaksikymmentä monimutkaisen väristä lisää ja sen lisäksi ehkä kymmenen yksinkertaisempaa.

Määräpäivä lähestyy – ehdinkö saada palapelin valmiiksi? Ja joudunko järjestämään toisen arvauskilpailun, missä näytän valmiin "kuvan" ja pyydän arvaamaan, mitä se esittää? (Vaikka kuvan pitäisi olla valmiiksi koottuna ilmiselvästi esittävä.)

Järkyttävä piilokuva:


Järkytän teitä lukijoita aidolla tilannekuvalla ompeluhuoneestani makkarista. Huoneeseen sisustettu mukavahko nojatuoli on koko ajan tehokkaassa käytössä, mutta ei siinä kukaan pysty istumaan! Sen päällä on valmiita ja keskeneräisiä tilkkutöitä, silitystä/puulle ripustamista odottavia vaatteita ja silitettyjä/silitystä odottavia kankaita.

Ennen kuvan ottamista röykkiö oli väsähtänyt tai jotain ja osa siitä oli valahtanut lattialle, mistä Kissa heti sen huomasi hyväksi pesäksi.

Huom, olen sittemmin siistinyt tuolialueen. Kasa on nyt huomattavasti pienempi eikä yhtään näin monipuolinen.

Muista osallistua blogiarvontaani, ellet ole sitä jo tehnyt!

Ai niin, kehua retostelen vielä, että sain eilisessä Helsingin tilkkukilta Syyringin kiltaillassa Töölön Tilkkupajan Soilelta hänen ja tilkkukangasliike PeeKaan Paulan varta vasten minulle valitsemani tilkkukangaskimaran! Ihanat, kirkasväriset kankaat! Erittäin huokeaan hintaan vielä.

Kommentit

Tiinatei sanoi…
Lohduttaa suuresti, että muillakin on mahdollisuus arkeologisiin kaivauksiin ihan omassa kodissa. :-D Minulla tuo kriittinen paikka on kodinhoitohuoneen pöytä, alimmaisista kasautumista ja aarteista en ole enää edes tietoinen.
maija.niini@elisanet.fi sanoi…
Maija N :Totta kai työ esittää syksyn hiirilaumoja, kun sinulla on tuo kissakin
Anonyymi sanoi…
Maija: pussukka sisältää varmaan hiirenloukkuja

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.