Wednesday, 6 October 2010

valmis Laura-PC-laukku

Koska tässä hempeämpikankaisessa PC-laukussa on jotain Laura Ashley –tyyppistä, nimesin laukun Lauraksi. Tässä hän poseeraa valmiina:


Kissa halusi välttämättä kuvaan. (Oikeasti se liikuskeli portailla varmaan sen takia, että muisteli jättäneensä pyydystämänsä pieneläimen johonkin siihen. Olin siirtänyt saaliin muualle juuri hetkeä ennen kuvan ottamista.)

Kas tässä katsahdus sisään:


Laukku näyttää ehkä löperöltä, ei jämäkältä? Käytössä se on kuitenkin aivan hyvä, olen siitä varma. Osa leprusta ulkonäöstä johtuu tietysti siitä, että unohdin sulkea laukun vetoketjun ennen kuvan ottamista. Laukussa oli oma läppärini sisällä.

Ai niin, ja sangat roikkuvat sen takia, että tein niistä pidemmät. Minulle ehdotettiin, että pidemmistä sangoista laukkua voisi kantaa myös olalla, niin ei tarvitsisi erillistä olkahihnaa ja toisaalta ei tarvitsisi koko ajan kantaa laukkua pelkästään kädessä. Tämä on sitä tyyppiä kokeilu. Saa nähdä, mitä tuleva omistaja on mieltä. (Uudesta omistajasta ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän sellainen jossain vaiheessa löydy.)

Olen myös leikannut punatulkkukankaasta PC-laukun ja muista kankaista vuorin, sangat ja kaitaleet. Siitä projektista ei vain ole vielä kuvaa. Samaten leikkasin jo liskokankaasta PC-laukun päällisen, muut osat ovat leikkaamatta. Ehkä tänään pääsen lisää näihin puuhiin…

2 comments:

Poppy said...

Kaunis ja käytännöllinen!

Tilkunviilaaja said...

Olipa kiva kommentti! Kannustaa tekemään lisää. Poppyn blogikin näytti hauskalta ja oli uusi tuttavuus.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails