vihreän tyynynpäällisen takakappaletta.

Nykyisin teen useimpiin tilkkutyynynpäällisiin nappilistan enkä käytä vetoketjua. Lisäksi teen nappilistan (yleensä) ensiksi ja loput tilkkuosuudet vasta sen jälkeen.

Vihreään tyynynpäälliseen tein nappilistan vanhasta pussilakanakankaasta. Käytin pieniä paitanappeja, joita sain tilkkuystävältäni Ritvalta valtavan pussillisen.


Otin kuvan ikkunan ääressä, missä toivoin olevan eniten valoa, ja ikkunalauta kajastaa oudosti kankaan läpi. Mutta nappilistan idea kuitenkin välittynee.

Vinkki: Tilkkukäyttöön varattujen vanhojen paitojen nappilista sopii toisinaan käytettäväksi tyynyn takakappaleessa sellaisenaan. Joskus minullakin on ollut käytössäni sopiva vanha paita, ja tyynyn täyttöaukko on syntynyt suit sait!

Eilinen ompelusaavutukseni – nappien ompelu nappilistaan ja napinläpien avaaminen – oli tärkeä, mutta melko vähäinen. Ehkä tänään syntyy taas enemmän valmista!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihailin Peilikuvat-tilkkulaukkuasi äsken. Olen aloitteleva tilkkuilija. Miten tuo tikkaus syntyy, joka näkyi kellertävässä tilkussa? Onko se joku valmis ommel ompelukoneessasi? Olen hankkimassa uutta konetta, en tikkaa lainkaan käsin, se on minulle liian hidasta.
Millainen ompelukone sinulla on?

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.