ruskean kissatilkkulaukun kappaleet.

Päädyin sitten valitsemaan ruskeaan kissatilkkulaukkuun edellisen postaukseni lopussa esittelemäni kangasyhdistelmän, mutta vaihdoin tumman ja vaalean palkin paikan takaisin.


Nyt teki kännykkäkamera kyllä minulle tepposet. Jostain syystä se väritti kuvan ylioranssiksi. Sävyjä korjaamallakaan tästä kuvasta ei saanut luonnollisen näköistä. Pahoitteluni kamalasta kuvasta!

Eikä kännykkäkameran näytöltä millään havaitse vääriä värisävyjä. Hyvä jos näkee, mahtuuko aihe kokonaan kuvaan. Tosin vielä ongelmallisempaa on, että näytöltä ei näe, onko kuva tarpeeksi terävä. Joudun ottamaan useita otoksia samasta asetelmasta, jotta varmistan edes yhden terävähkön kuvan.

Viikonloppu kului aivan muissa puuhissa kuin ompelupöydän ääressä, joten tässä oli saavutusten saldo: tilkkulaukun etu- ja takakappale koossa, koltsarikangas (collegetrikoo) ja tikkausvanu hakaneuloin kiinnitetty kappaleisiin.

Mutta näin viikonlopun aikana sentään yhden tekemistäni tilkkukukkakasseista luontevassa käytössä. Käytön luontevuus ilmeni erityisesti siinä, miten kassin uusi omistaja laitteli kännykkänsä tottuneesti kassin sivutaskuun. On kiva nähdä, että jotkut teokset saavat hyödyllisen tehtävän!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.