valmis tilkkulaukku

Laukku sai nimenkin. Kas tässä valmiina Doranne-tilkkulaukku:

Löysin kuin löysinkin laukkuun sopivan napin varastoistani. Ellen aivan väärin muista, nappi on ollut 1990-luvulla kiinni aniliininpunaisessa, varmasti muodottoman laatikkomaisessa jakussa. Täytyy sanoa, että napin uusi elämä tässä laukussa on paljon viehkompi!


Vaalean turkoosia hyödyntävä tilkkulaukku pääsi tuotantolinjalle seuraavaksi. Se odottaa nyt tikkaamista kiinni koltsarikankaaseen ja ohueen tikkausvanuun.


Sangat teen tuosta sarjakuvamaisen kukallisesta kankaasta. Sankakaitaleet odottavat puolestaan tukikangasta nurjalle puolelleen.

Bonuksena tässä laukussa on minulle se, että keksin näin pian oivan käyttötavan Tampereen tilkkupäiviltä ostamalleni käsinvärjätylle kankaalle.

Eiköhän tästäkin laukusta tule oikein soma, vaikka tietysti hyvin erilainen kuin tuo Doranneksi nimeämäni tilkkulaukku. Tytär tosin sanoi, että "ihan hieno, mutta aika mummomainen".

Olen myös jo leikannut laukkukappaleet söpöstä ja hempeästä yhdistelmästä, jonka esittelin viime postauksessani, ja etsinyt kaapista vielä yhden kangasyhdistelmän, jossa on pelargoniakangasta sekä pilkullista ja pepitaruudullista kangasta. Aika hieno sekin.

Tyynynpäällinen ei ole edennyt.

Kommentit

Rva Pioni sanoi…
Kyllä nyt on kadehdittavan ahkeraa tuotantoa siellä! Pinkkivihreäkin on aivan ihana!
Anonyymi sanoi…
Minäkin olen aivan ihmeissäni tästä vauhdista ja hienoista töistä + vielä blogi aina päivitettynä.
Terkuin Första maj

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.