työpöydällä nyt: tyyny

Mutta ei aiemmin mainitsemani kauhea, yötyynystä tuunattu tyyny, vaan edustuskelpoisen, suoraan pakasta vedetyn sisustyynyn päällinen.

Urheasti ponnistellen sain silityslaudan ja –raudan otetuksi esiin ja silitin paitsi tyynynpäällisen kankaat ja saumat, myös kaksi paitaa (Miehen ja Tyttären). Hyvä, minä!

Tyynynpäällisen takakappaleeseen muodostui nappilista, kuvassa myös mainitsemani nappipussi.


Etukappale näyttää kivalta nyt, kun saumat on silitetty.


Tyynynpäällisen kulutuskestävyyden parantamiseksi taidan tekaista sinne vuoripalat. Samalla saan päälliseen toisen kerroksen ja voin tehdä parit koristetikkaukset (tai no, ainakin tikkaukset).

Luin eilen myös Tilkkulehden uusimman numeron, jossa oli muutama kirjoittamani juttu. En lukenut omia juttujani (tietenkään), vaan silmäilin ne läpi, mutta muun sisällön luin melko tarkasti. Ehkä yllättävin juttu oli kertomus neulatyynystä, joka oli nielaissut uskomattoman monta neulaa.

Kommentit

Ultsi sanoi…
Hei!
Löysin blogiisi juuri Tilkkulehden juttujen vuoksi. Mukava löytää minulle uusi suomenkielinen tilkkublogi, joka päivittyy usein!
Maruna sanoi…
Kun olin lapsi. äidillä oli punainen samettinen neulatyyny. Pyörittelin sitä käsissäni ja se pisti sormeen. Painelemalla sain siltä monta neulaa ulos. Äitikin innostui yrittämään niitä ja lopulta hän purki tyynystä sauman ja kävi pinseteillä täytteen läpi. Aika kasa neuloja.
Anonyymi sanoi…
Kiitos kovasti eilisestä. Oli kivaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.