kangaspino valmiina

Huomisaamuksi on junalippu tulostettuna laukussa ja kangaspino valmiina, joten olen siis täysin valmistautunut Tampereen tilkkupäiviä varten. Ompelukoneen ja leikkuualustan kuljettaminen junakyydillä kyllä edelleen askarruttavat.

Kiitos kaikille, jotka kommentoivat postaustani tai muuta kautta tekivät tiettäväksi, kumpi pino olisi suositeltavampi kurssiani varten. Otin vinkeistä vaarin ja tein uuden pinon.


Minulle kerrottiin, ettei kankaissani ollut riittävästi kontrastia, ja uskoin sen. En edelleenkään ole varma, riittääkö kontrasti ja onko "isokuvioinen" kangas riittävän isokuvioinen, mutta tällä pinolla aion nyt mennä.

Kaikille blogiani lukeville myös kiitokset siitä, että luette tätä! Minulla on Tilkunviilaajassa ja erityisesti sen lukijoissa syy tehdä käsitöitä: enhän voi blogata, ellei minulla ole mitään näytettävää tai kerrottavaa.

Aloitettuna taas uusi kassi

Seinävaate sai jäädä eilen pöydälle, ja leikkasin yksinkertaista kassia varten parit pellavapalat, joihin lisäsin hienoa sisustuskangastilkkua. Tässä kuva alkutekijöistä ja valmiista kassista. (Kuvasta voi olla hyötyä itselleni. Jos työ jääkin kesken, voin kuvasta tarkistaa, millainen kassi palasta oli tarkoitus tehdä.)


Mahdankohan matkajännitykseltäni pystyä tänään illalla istumaan paikallani niin, että saan kassia valmiimmaksi? Tai seinävaatetta?

Kommentit

Jaakko sanoi…
Kiitos terveisistä - ja toivottavasti Tampereen reissu meni hyvin! Tarkoitukseni oli toki poiketa yleisöpäivänä, olihan tapahtumasta selvä ilmoitus Aamulehden palvelussa (http://tinyurl.com/yd6n6r7). Juutuin kuitenkin lopulta hiihtoladulle :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.