virtuaalinen tilkkutyönäyttely. vinkki. tiedote.

Suosittelen tietysti tutustumaan syyrinkiläisten Talvisia tarinoita -tilkkutyönäyttelyyn Kustaankartanon vanhustenkeskuksen ravintolassa (näyttely avoinna vielä ensi viikon), mutta jos sinne ei mitenkään pysty järjestämään itseään, töitä pääsee zoomailemaan myös netissä.

Syyringin kotisivulta on linkki virtuaaliseen tilkkutyönäyttelyymme.

Tässä on työni "Joku tykkää kissoista," tunnetaan myös nimellä "Tammikuun kalenterikissat," jota myös ehdotin näyttelyymme:



Jotain aivan muuta: vinkki koneompelijalle - millainen neula koneessa

Jos välillä käyttää tavallista koneompeluneulaa ja välillä jerseyneulaa (joustavia ja trikoota ommellessa), sitä voi unohtaa, kumpi neula koneessa kulloinkin on. Minulle kävi jatkuvasti näin, mutta ei käy enää.

Kun lopetan ompelemisen, lasken paininjalan alas kangastilkun päälle. Kangastilkku on paksuhkoa puuvillaa ja sen päällä, toisessa reunassa, on pienempi trikootilkku. Jos koneessa on jerseyneula, lasken paininjalan trikootilkulle, muuten puuvillakankaan puolelle.

Ei ole enää tarvinnut yrittää (turhaan) nähdä koneneulan miniatyyrikokoisia laatumerkintöjä.

Saatan pitää taukoa

Ensi viikolla eli viikolla 8/2010 on hiihtoloma, ja silloin olen valitettavasti aika vähän ompelukoneen ääressä. Raportoitavaa ei taida kertyä eikä niin ollen välttämättä blogikirjoituksiakaan.

Kommentit

Maritta sanoi…
Kiitos linkistä!!! Oli hienoja töitä! Harmi, kun en itse ole päässyt katsomaan niitä paikanpäälle. Onneksi olette järjestäneet tälläisin virtuaalimahdollisuuden:)
Maritta

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.